Palawan - Mt. Cleopatra's Needle

Puerto Princesa Palawan - Be On Top
 

Palawan-Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας

Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας-Επισκόπηση

mt. cleopatras needle

Βελόνα της Κλεοπάτρας θεωρείται μία από τις μυστικές βουνά της Palawan? το όνομα προήλθε από τον οβελίσκο-όπως δομή βράχο που βρίσκεται στην αιχμή της. Αυτό είναι το βουνό θα περάσετε στο δρόμο για το Puerto Princesa υπόγειο ποτάμι - μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα στην επαρχία. Σύμφωνα με την ορεσιβίων Suakwal - πηγή του διαδρομή για αυτό το άρθρο - το περιβάλλον αποτελεί σε μεγάλο βαθμό καλύπτεται από δάση και την πλήρη της άγριας ζωής. Στη σύνοδο κορυφής, αν οι ουρανοί είναι σαφής, το ένα θα προσφέρεται θέα στον κόλπο της Honda και Sulu θάλασσα καθώς και Θάλασσα της Νότιας Κίνας και, φυσικά, το πανόραμα της πόλης ορθή.

Για την εμπειρία αναρρίχηση Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας έχει περιγραφεί ως μια «πρόκληση χαράτσι για σοβαρές ορειβάτες που διαρκεί 3-4 ημέρες. Η διαδρομή περιλαμβάνει αμέτρητα διασταυρώσεις ποταμών, ογκόλιθοι, και φυσικά, μια μαγευτική βιοποικιλότητα που έχει προσελκύσει επιστήμονες. Τουλάχιστον τρεις άλμα-offs έχουν περιγραφεί, αλλά το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ξεκινά στις Sitio Tagnaya στην Brgy. Σύλληψη. Ταξιδεύοντας με τον τόπο γίνεται συνήθως ως ένα οδοιπορικό νύχτα την πρώτη ημέρα? την επόμενη μέρα είναι μια πεζοπορία στους πρόποδες του Βελόνα της Κλεοπάτρας. Μόνο την τρίτη μέρα θα γίνουν κάποια να είναι σε θέση να επιτεθεί στη σύνοδο κορυφής Βελόνα της Κλεοπάτρας - και πίσω στο στρατόπεδο. Τέλος, ημέρα τέσσερα καλύπτει τις εκδρομές του τις δύο πρώτες ημέρες, όλος ο τρόπος πίσω στο Puerto Princesa.

Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας-Ανησυχία

Πρέπει να ξέρετε: Η ελονοσία φροντίδα. Αν και η επαρχία Palawan είναι πολύ δραστήρια στην προσπάθεια για την εξάλειψη της ελονοσίας, PinoyMountaineer συνιστά ακόμα λαμβάνοντας προφύλαξη. Melfoquine (Lariam S) μία φορά την εβδομάδα - μια εβδομάδα πριν έως δύο εβδομάδες μετά το ταξίδι σας.

 

Mt. Κλεοπάτρας Needle-Itenerary

Πρώτη μέρα
Συνάντηση τόπος @ Σαν Χοσέ τερματικό
ETA BGY. Κονσεπσιόν, χαράτσι σε sitio Tagnaya
ETA CAMP 1 - Sitio Tagnaya, συσκευασμένα δείπνο
Ανάβει έξω

Ημέρα Δύο
Ξυπνήστε, πρωινό, στρατόπεδο διάλειμμα
Start Trek
ETA σε Κάμπο Uno, διακοπή (μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο)
Συνέχιση ταξίδι
ETA CAMP 2 - πρόποδες του Βελόνα της Κλεοπάτρας
Διάλειμμα στρατόπεδο, να προετοιμάσει το δείπνο
Δείπνο / κοινωνικές αλληλεπιδράσεις

Ημέρα Τρεις
Wake-up, να προετοιμάσει το πρωινό
Ξεκινήστε επίθεση αιχμής (w / o σακίδια) - οδοιπορικό διαρκεί περίπου 3-4 ώρες
ETA κορυφής, διακοπή (μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο)
Trek κάτω για να CAMP 2
ETA CAMP 2, οργανώνουν το δείπνο
Ανάβει έξω

Ημέρα Τέσσερα
Wake-up, να προετοιμάσει το πρωινό
Ξεκινήστε ταξίδι πίσω στο CAMP 1
Γεύμα (μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο)
Συνέχιση ταξίδι
ETA CAMP 1, διάλειμμα
Συνέχιση οδοιπορικό στην Natl. αυτοκινητόδρομος
ETA Natl. αυτοκινητόδρομο, δείπνο .. περιμένετε PUV σε πόλη κατάλληλη

 

Παραλία Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας-Περιοχή:

Brgy. Concepcion, Puerto Princesa, Φιλιππίνες.

Protected by Copyscape Plagiarism Detection

Σχετικά με Palawan - Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας

Palawan νησί των Φιλιππινών βρίσκεται στην περιοχή IV-B. Από την άποψη της συνολικής έκτασης της δικαιοδοσίας, Palawan είναι η μεγαλύτερη επαρχία της χώρας και Puerto Princesa City κεφάλαιό του. Palawan είναι τέντωμα από Sablayan άκρη του Mindoro νησί στο βορειοανατολικό να Κουντάτ νησί της Βόρνεο στα νοτιοδυτικά. Βρίσκεται ανάμεσα στη Sulu θάλασσα και Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Palawan νησί έχει έκταση περίπου 22.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων η οποία είναι 50 χιλιόμετρα πλάτος και 450 χιλιομέτρων. Palawan φαίνεται να είναι μακρύ και στενό νησί που περιβάλλεται από ένα μεγάλο αριθμό από άλλα μικρότερα νησιά γύρω από το κύριο νησί. Τα ακόλουθα νησιά βρίσκονται κοντά σε Mt. Needleare Κλεοπάτρας Coron Island, Busuanga νησί, και Culion νησί ανήκει Calamianes Ομάδα των νησιών. Balabac νησί βρίσκεται από τη νότια άκρη της Palawan και Durangan Νησί δυτικότερο τμήμα του νησιού Palawan είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Η Cuyo νησιά είναι στο Sulu θάλασσα είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα προς τα δυτικά είναι η Spratly Νήσων, το οποίο θεωρείται μέρος της Palawan από τις Φιλιππίνες και τοπικά ονομάζεται Kalayaan ομάδα νησιών είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Palawan έχει ακανόνιστη ακτογραμμή και αποτελείται από διακεκομμένη νησιών και βραχονησίδων γύρω από 1.780 παραλίες με λευκή άμμο και βραχώδεις όρμους είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Palawan αλυσίδας των οροσειρών καλύπτει με τεράστια έκταση των παρθένων δασών βρίσκονται κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Η πηγή πολύτιμης ξυλείας είναι η μεγάλη ορεινές περιοχές από την ψηλότερη κορυφή αυξάνεται σε 2.086 μέτρα, με ύψος βουνό με μέσο όρο 1.100 μέτρα υψόμετρο στο όρος Mantalingahan βρίσκονται κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Palawan έχει έκταση παραποτάμια αρτηρίες που χρησιμεύουν ως άρδευση αναμιγνύεται με απόκρημνες πλαγιές, παράκτια πεδιάδα, βαριά δασών και δέλτα κοιλάδα βρίσκονται κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Η ανακάλυψη του κρανίου και θραύσματα οστών λείψανα του Μαν Tabon επιβεβαίωσε την ιστορία του Palawan ανάγεται περίπου 22.000 χρόνια πριν, που βρίσκεται στο δήμο κοντά Quezon σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Οι ανθρωπολόγοι Palawan πιστεύουν ότι η καταγωγή των κατοίκων σπηλαίου προήλθε από Βόρνεο αν και δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί. Η Tabon Σπήλαια ανακάλυψαν τα ερείπια του Μαν Tabon μαζί με τα εργαλεία του και μια σειρά από έργα τέχνης και είναι γνωστή ως το λίκνο του πολιτισμού Φιλιππίνων. Οι Φιλιππίνες, μέσω των γεφυρών εδάφους μεταξύ Palawan και Βόρνεο τεράστιο αριθμό των μεταναστών που έφτασαν. Η περίοδος των Τριών Βασιλείων που ονομάζεται "Little Dark People" που ζουν στη Νότια Κίνα επαρχία Anwei οδηγήθηκαν Νότια από Han άνθρωποι κατά τη διάρκεια της 220 μέχρι και 263 μ.Χ.. Άλλοι πήγαν μακρύτερα νότια Σουμάτρα, στην Ινδονησία, στο Βόρνεο και κάποιες εγκαταστάθηκαν στην Ταϊλάνδη. Οι ντόπιοι είχαν μια μη τυπική μορφή της κυβέρνησης, μια εγχώρια πολιτική δομή που αναπτύχθηκαν στο νησί. Το Palawan νησί επισκέπτεται τακτικά από τους αρχαίους κινέζους εμπόρους στην ΑΓΓΕΛΙΑ 982. Αυτά τα νησιά ονομάζονται από τους Κινέζους συγγραφέα ως Palau-YE (Palawan), Paki-Nung (Busuanga) και Kla-ma-Yan (Calamian). Υπάρχουν ανακτώνται από σπηλιές και τα νερά της Palawan Κίνας Αγγειοπλαστική, και άλλα αντικείμενα που μαρτυρούν τις εμπορικές σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ της Μαλαισίας και της Κίνας έμποροι και αυτά είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Μαλαισίας άποικοι άρχισαν να καταλαμβάνουν το νησί κατά τη διάρκεια του 12ου αιώνα. Μαλαισίας οπλαρχηγοί αποφάνθηκε εποίκων σε κάθε κλάδο, όπως έγινε palay, καρύδες, το τζίντζερ, camote, οι μπανάνες και τη ζάχαρη, την εκτροφή χοίρων, αιγών και τα κοτόπουλα, λέει το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Οι περισσότερες από τις οικονομικές δραστηριότητες τους ήταν γεωργία, την αλιεία και το κυνήγι με τη χρήση όπλων σωλήνα και μπαμπού παγίδες, αυτές οι συνομιλίες του βουνού. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Οι ιθαγενείς Palawan είχε μια διάλεκτο που αποτελείται από 18 συλλαβές ονομάζεται Majapahit Αυτοκρατορίας, οι Ινδονήσιοι 13ο αιώνα και έφεραν μαζί τους ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός. Το Σουλτανάτο του Βόρνεο ήταν σχεδόν τον έλεγχο των νοτίων τμημάτων του νησιού, λόγω της εγγύτητας Palawan στην Βόρνεο. Στη συνέχεια, το Ισλάμ εισήχθη μετά από περισσότερο από δύο αιώνες. Οι εμπορικές σχέσεις άκμασε κατά την περίοδο αυτή, και επιγαμίες ανάμεσα στους ντόπιους και Ιαπωνικά, Κινέζικα, ινδουιστές και αραβικές. Μια ξεχωριστή φυλή των Palawenos προέκυψε μετά τη μεταξύ των ανάμειξης του αίματος, τόσο τα χαρακτηριστικά και τη σωματική ανάστημα, αυτές οι συνομιλίες του βουνού. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας.

Το 1818 Taytay ανακηρύχθηκε ως η πρωτεύουσα της επαρχίας του Calamianes Palawan. Η γενναιοδωρία της γης τους έσωσε από την πείνα μετά απομεινάρια του στόλου του Φερδινάνδου Μαγγελάνου προσγειώθηκε στο Palawan. συγγραφέας του Μαγγελάνου Αντόνιο Πιγκαφέτα ονομάστηκε ο τόπος "Γη της Επαγγελίας». Το Palawan, οι Ισπανοί κατέλαβαν τον Αρχηγό Tuan Mohamad και το προσωπικό του στο κατάστρωμα του σκάφους τους και κρατούνται όμηροι, αυτή είναι η πρώτη που έχει καταγραφεί ποτέ πράξη της πειρατείας στις Φιλιππίνες συνέβη, ζήτησε λύτρα εντός 7 ημερών που αποτελείται από 450 κοτόπουλα, εκατόν ενενήντα σακιά των καθαρών ρύζι, 20 αίγες, 20 χοίροι, και διάφορα βάζα της τούμπα - κρασί καρύδας, αυτές οι συνομιλίες του βουνού. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας.

Το πρώτο για να έρθει υπό ισπανική αρχή ήταν το βόρειο Νήσων Calamianes στις αρχές του 17ου αιώνα, και δηλώθηκαν αργότερα μια επαρχία ξεχωριστά από το Palawan ηπειρωτική χώρα. Ισπανική friars έστειλε αποστολές στο Agutaya, Cuyo, Cagayancillo και Taytay αλλά συνάντησε αντίσταση από Moro κοινότητες. Για την προστασία από Μόρο επιδρομές στην πόλη της Balabac, Cuyo, Linapacan και Taytay, η Spainiards άρχισαν να χτίζουν εκκλησίες που περικλείεται από τις φρουρές ενώπιον του 18ου αιώνα? Αυτές οι συνομιλίες του βουνού. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Το Palawan μόνο επαρχία, που ονομάζεται Calamianes διοργανώθηκε το 1818 και ολόκληρο το νησί της Palawan δηλωθεί Taytay ως πρωτεύουσά του. Η επαρχία Palawan διαιρέθηκε σε δύο επαρχίες το 1858, Asturias που καλύπτει το νότιο ηπειρωτική χώρα με Puerto Princesa ως κεφάλαιο και Castilla καλύπτει το βόρειο τμήμα με Taytay ως κεφάλαιο. Ήταν δήλωσε αργότερα η πόλη της Principe Alfonso ως πρωτεύουσά του, στη συνέχεια, διαιρείται σε τρεις συνοικίες, τα Paragua, Calamianes και Balabac, αυτές οι συνομιλίες του βουνού. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας.

Οι Αμερικανοί ιδρύθηκε πολιτική διακυβέρνηση, στο βόρειο Palawan το 1902, η επαρχία αναδιοργανώθηκε το 1903 και σε κατ 'εφαρμογή των Φιλιππίνων Επιτροπή νόμου αριθ. 1363, η επαρχία μετονομάστηκε σε Palawan και Puerto Princesa δηλώνονται ως πρωτεύουσά της, αυτές οι συνομιλίες του βουνού. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας.

Η διάσωση των 150 αιχμαλώτων πολέμου είχε τη δυνατότητα κατά την προώθηση των συμμάχων, όταν ο Στρατηγός Tomoyuki Yamashita τους οδηγήθηκαν στο Puerto Princesa Palawan σε τρεις καλύπτονται χαρακώματα οι οποίες στη συνέχεια έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βαρέλια βενζίνης στις 14 Δεκεμβρίου 1944 το Mt. Needleneighborhood Κλεοπάτρας είπε. Μεταξύ 133 και 141 τον αριθμό των κρατουμένων που προσπάθησαν και προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά σφαγιάστηκαν, κυνήγι και σκότωσε μόνο 11 άνδρες γλίτωσαν τη σφαγή, λέει το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Μεταξύ 28 Φεβρουαρίου και 22 του Απρίλη του 1945 όταν Palawan νησί απελευθερώθηκε από την ιαπωνική αυτοκρατορικές δυνάμεις από μια ειδική ομάδα αποτελούμενη από τις Φιλιππίνες και αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού, σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Palawan αποτελείται από 367 barangays και 23 δήμοι, 13 δήμους θεωρούνται ηπειρωτική δήμους, και αυτές είναι, Aborlan, Quezon, Narra, σημείο Sofronio Μπρουκ, Espanola, Bataraza και Rizal, Puerto Princesa, και San Vicente, Roxas, Dumaran, El Nido , και Taytay. Οι υπόλοιποι δήμοι είναι Coron, Busuanga, Culion και Linapacan (που αποτελούν τον όμιλο Calamianes των νησιών), Cuyo, Magsaysay και Agutaya (η ομάδα Cuyo των νησιών), Cagayancillo, Araceli, και Kalayaan και Balabac (Spratly Islands) αυτές βρίσκονται κοντά σε Mt . Βελόνα της Κλεοπάτρας. Η άκρως αστικοποιημένες πόλη που διέπει η ίδια ανεξάρτητα συνήθως ομαδοποιούνται είναι το Puerto Princesa πρωτεύουσα της επαρχίας για στατιστικούς σκοπούς. Η ηπειρωτική δήμοι έχει έκταση 12.239 km ² και οι δήμοι νησί μέτρα συνολικά 2.657 km ², όπου κάθε δήμος έχει έκταση 620 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το Palawan νησί έχει συνολική έκταση 14.896 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο μεγαλύτερος από την άποψη της δημοτικής υδάτων είναι ο δήμος του νησιού Cuyo μέτρησης 4.003 km ² και η μικρότερη είναι η ενδοχώρα του δήμου Sofronio Espanola με έκταση μόνο 485 km ² κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Η κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα είναι από τους μεγαλύτερους δήμους Taytay με 1.390 km ², Puerto Princesa με 2.106 km ² και Roxas με 1.220 km ². Η μικρότερη δήμων Magsaysay με 27,70 km ², Cagayancillo με 15,40 χιλιόμετρα ² και Cuyo (57,30 χιλιόμετρα ²) κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Τα αγγλικά είναι διαδεδομένες σε Palawan? Υπάρχουν πενήντα δύο γλώσσες και διαλέκτους στην επαρχία, με πενήντα τοις εκατό είναι Ταγκαλόγκ ανθρώπους. Άλλες γλώσσες είναι 9,5 τοις εκατό είναι Ilonggo, 5 τοις εκατό είναι Palawano και 26,25 τοις εκατό είναι Cuyonon. Ο πληθυσμός ολόκληρου του Palawan είναι 737.100 με ισχυρή κουλτούρα από την Κίνα, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, λέει το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Εισροή των μεταναστών από μουσουλμανικές Μιντανάο έθεσε τον υψηλό ρυθμό αύξησης του πληθυσμού των 3,98 τοις εκατό ετησίως Palawan. Ωστόσο, οι γεννημένοι Palawenos ακόμα το κυρίαρχο πληθυσμού, όπως η Palawano, Tagbanua, Molbog και Batak λέει το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας.

National Geographic Traveler περιοδικό πράξεις Palawan επίσης το Mt. Needleneighborhood Κλεοπάτρας είπε, το μόνο καλύτερο σε φιλιππινέζικο νησί ως προορισμός στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία περιοχή, καθώς και το δέκατο τρίτο καλύτερο νησί στον κόσμο που έχει "απίστευτα όμορφα φυσικά τοπία και τοπία. Η φιλιππινέζικη ποντικιών, τα πλατώνια, Palawan γενειοφόροι Χοιρινά, Palawan Peacock-φασιανός και των Φιλιππίνων είδος μυρμηκοφάγου ονομάζονται ενδημικά είδη Palawan, αυτές είναι κοντά στην Needle Mt. Κλεοπάτρας. Περισσότερα από 250 είδη πουλιών, πεταλούδες φτερουγίζει γύρω από τα βουνά, μερικά είναι 1500 οικοδεσπότες των φυτών στα δάση και τα λιβάδια βρίσκονται σε Palawan, αυτά είναι κοντά στη βελόνα. θαλάσσιες χελώνες Mt. Κλεοπάτρας φωλιάζουν στις παραλίες με λευκή άμμο.

Τα απόκρημνα ασβεστολιθικά βράχια γύρω από τα 7 λίμνες, που προσελκύει εκατοντάδες λάτρεις της φύσης να Coron Ύφαλοι στη Βόρεια Palawan, κοντά στην πόλη Coron. Busuanga νησί είναι το άλμα από το σημείο για πολλές επιχειρήσεις κατάδυση που είναι η κύρια πόλη είναι Coron, αυτές είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Τα κύρια σημεία κατάδυσης είναι δώδεκα Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο ιαπωνικά ναυάγια κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας. Κυμαίνονται σε βάθος από την επιφάνεια προς σαράντα μέτρα. Βουτήξτε τα μαθήματα προσφέρονται κυμαίνονται από Discover Scuba να Βοηθός Διδάσκων, Τεχνική και Enriched Air Κατάδυση, καθώς και άλλα μαθήματα ειδικότητας. Βουτιά φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν ημερήσιες εκδρομές, καταδύσεις, σαφάρι και διανυκτέρευση κατάδυση. Live-επιβίβασης και βάρκες ναύλωσης προσφέρουν επίσης κατάδυση στην περιοχή, αυτά είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Το Palawan επαρχία έχει πληθυσμό 93.691 που περιλαμβάνει το Pala'wans, Tagbanuas, Batacs, Ken-Uys, Calamianes, Jama-Mapuns, Cagayanos, Molbogs, Agutayanos και Tau't Batu. Η Tagbanuas της Palawan διάσπαρτα στο βορρά, είναι κοντά και λεπτός, σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Η Pala'wans του Palawan καταλάβουν το νότιο υψίπεδα. Τα παραδοσιακά κυνήγι με πετά στα ύψη, και μπαμπού blowguns σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Η Batacs της Palawan είναι καθόδου Negrito σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Η Calamianes ή Kalamians του Palawan, σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood Κλεοπάτρας είναι ενδημικά στα νησιά Calamian. Ο Ken-Uys του Palawan, σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας, η "εξαφάνιση φυλή» του Palawan, ζουν στα βουνά στο νότο. Η Molbogs ζουν σε Balabac Island, Tau't Batu, "οι άνθρωποι του βράχου," οι κάτοικοι των σπηλαίων που νυχτερίδες κυνηγούν και τα πτηνά, σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας.

εθνοτική πολυμορφία Palawan έχει αριθμό των γλωσσών και διαλέκτων που ομιλούνται σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood Κλεοπάτρας περίπου σαράντα τοις εκατό μιλούν τη μητρική γλώσσα: Pinalawan, Cuyuno, Cagayano, Tagbanua, Agutayano και Batak. Η μη ιθαγενών γλώσσες είναι Ταγκαλόγκ, Cebuano, Ilonggo και μουσουλμανικών διαλέκτους.

Το Palawan βουκερώς γνωστή στους ντόπιους ως Talusi σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας, είναι ένας μικρούλης (περίπου 28 το πολύ) πτηνών δάση κατοικία. Έχει χρώμα σκούρο πράσινο γυαλιστερό για ανώτερα μέρη του και ένα μεγάλο υπόλευκο ράμφος με ένα κράνος που χαρακτηρίζουν την βουκερώς οικογένεια που φτέρωμα είναι κυρίως μαύρη με άσπρη ουρά.

Σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας, 9 είδη βουκερώς βρέθηκε στις Φιλιππίνες, όπου Mt. Needleis κοντά της Κλεοπάτρας, καθώς και τις Palawan βουκερώς είναι ενδημική σε Palawan νησί, αλλά έχει επίσης καταγραφεί σε κοντινά νησιά του Busuanga, Balabac, Calauit, Coron και Culion σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας. Οι περισσότεροι παρατηρητές πουλιών που επισκέπτονται τα ταξίδια από τα Mt. Εθνική Needleto Κλεοπάτρας Αγίου Παύλου Park, Palawan για να δείτε αυτό το πουλί, αλλά τώρα είναι ασυνήθιστο.

Είναι συνήθως εμφανίζονται σε ζεύγη ή μικρές θορυβώδη μέρη οικογένειας σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας, και διαθέτει μια κοινόχρηστη περιοχή κουρνιάσματος. Είναι πιο συνήθως παρατηρείται σε καρποφόρα δέντρα τις παρυφές του δάσους, αλλά και τρέφεται με έντομα και μικρά ερπετά, σύμφωνα με το Mt. Needleneighborhood της Κλεοπάτρας.

Palawan Land Ήχος Malampaya και Πανοραμικός Palawan Προστατευόμενη Περιοχή
Το ενδιαίτημα των μπιμπερό μύτη και Irrawaddy δελφίνια βρίσκεται στο Δήμο κοντά Taytay σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Palawan El Nido Θαλάσσιο Πάρκο Αποθεματικό
Ένα θαλάσσιο πάρκο των αποθεματικών και δήμος στο βορειότερο άκρο της Palawan Island είναι μια από τις πολλές παραλίες του El Nido. Η αδελφή ξενοδοχείο El Nido της Amanpulo Resorts είναι El Nido Lagen Island και El Nido Miniloc Νησί Miniloc. Η Mt. Needleprotects γίγαντας κήπους της Κλεοπάτρας της Palawan είναι μαλάκιο? Κατοικίες στα ξυλοπόδαρα τίθενται πάνω από την κρυσταλλική ωκεανό, αυτά είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Palawan σκοπέλων Tubbataha Θαλάσσιο Πάρκο
Η Tubbataha Reef Marine Park, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας και της Νότιας Reefs καλύπτει 332 τετραγωνικά χιλιόμετρα. χρησιμεύει ως περιοχή ωοτοκίας για τα πουλιά και μια θαλάσσια χελώνα είναι η Βόρεια Νησίδα. Η ιστοσελίδα είναι μια εκτεταμένη λιμνοθάλασσες και δύο κοραλλιογενή νησιά και άριστο παράδειγμα ενός παρθένα κοραλλιογενούς υφάλου με καταπληκτική 100 μέτρων κάθετο τοίχο, αυτά είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Palawan Puerto Princesa-υπόγειο ποταμό Εθνικό Πάρκο
Το πάρκο διαθέτει ένα μεγάλο τοπίου ασβεστόλιθο καρστικού με ένα υπόγειο ποτάμι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Palawan Νησί Ursula
Αυτό το καταφύγιο θηραμάτων και ιερό πουλί βρίσκεται κοντά στο Δήμο του σημείου Μπρουκ στο νότιο Palawan. Το νησάκι είναι μεταναστευτικά και διαχειμάζοντα έδαφος για ελόβια πτηνά και τα θαλασσοπούλια, αυτά είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Palawan Δύναμη Ασφαλείας
Αιχμή του δόρατος τη διατήρηση της κατάστασης της ειρήνης και της τάξης είναι οι PNP-Palawan Διοίκηση με έδρα την Tiniguiban, Puerto Princesa, AFP-Δυτική χειρισμού υπό Canigaran, Δέλτα Εταιρεία και 10ο Τάγμα Marine στην Tiniguiban, Puerto Princesa, και PAF τέταρτο Naval District IV στη Δυτική Διοίκηση, αυτά είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Palawan εγκαταστάσεις Υγεία
Υπάρχουν 9 ιδιωτικά νοσοκομεία, 2 κρατικά νοσοκομεία της κυβέρνησης, και 9 επαρχιακή κρατικά νοσοκομεία, ένα στρατιωτικό νοσοκομείο στην επαρχία, αυτές είναι κοντά σε Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας.

Palawan Νοσοκομεία Medicare είναι Palawan-Aborlan Νοσοκομείο Medicare, Palawan-Quezon Νοσοκομείο Medicare, και Palawan-Roxas Νοσοκομείο Medicare.

Palawan επαρχιακά νοσοκομεία είναι το σημείο Νοσοκομείο Palawan-Μπρουκ District, Palawan-Taytay Νοσοκομείο, Palawan Νοσοκομείο Cuyo, και Palawan Νοσοκομείο Coron.

Palawan Δημοτική νοσοκομεία Palawan Narra Δημοτικό Νοσοκομείο και Palawan Dumaran Δημοτικό Νοσοκομείο

Palawan Αγροτικής Μονάδων Υγείας με Ξαπλωμένη-In είναι Palawan Rizal Αγροτικής Health Unit, Palawan Bataraza Αγροτικής Health Unit, San Vicente Αγροτικής Health Unit, Palawan Araceli Αγροτικής Health Unit, Palawan Linapacan Αγροτικής Health Unit, Busuanga Αγροτικής Health Unit, και Cagayancillo Αγροτικής Health Unit.

Palawan ιδιωτικά νοσοκομεία είναι Palawan Adventist Hospital, Palawan Ιερή Καρδιά Νοσοκομείο, Palawan Manipol Νοσοκομείο, Νοσοκομείο RTN, Palawan Προδρόμου Νοσοκομείο, Palawan Alfonso γέννα Εσωτερικών, Palawan Leoncio Γενικό Νοσοκομείο, Νοσοκομείο vSagrado και Palawan Συνεταιρισμός Νοσοκομείο / Ιατρικό αποστολής ομάδας.Το Palawan πόλεις και οι προορισμοί είναι Puerto Princesa, Quezon, Busuanga, Coron, El Nido, Port Barton, Sabang, San Jose, Tubbataha Reef Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο, Aborlan, San Vicente, Calauit, Pamalican, Sheridan Παραλία Mt. Βελόνα & Spa της Κλεοπάτρας, και Narra.

Πώς να πάτε στην Palawan - Mt. Βελόνα της Κλεοπάτρας
Palawan Puerto Princesa Διεθνές Αεροδρόμιο είναι η κύρια πύλη προς Palawan, μεγάλες αεροπορικές εταιρείες εξυπηρετούν διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις? Cebu Pacific, Philippine Airlines, Zest Airways, SEAIR και η Air Φιλιππίνες έχουν πτήσεις προς και από Μανίλα και Cebu. Palawan El Nido Airport παρέχει ναυλωμένων πτήσεων Island Transvoyager Inc και οι εποχιακές πτήσεις που προσφέρονται από SEAIR. Φθηνότερη επιλογή παίρνοντας γύρω Palawan είναι η τοπική jeepney, τρίκυκλα είναι επίσης διαθέσιμα. Η μετάβαση από το ένα νησί στο άλλο σε Palawan είναι δυνατόν? Ημερήσιες εκδρομές με βάρκα είναι διαθέσιμες. Αυτοκινήτων και van ενοίκια είναι επίσης διαθέσιμα σε Palawan.

Protected by Copyscape Web Copyright Protection

All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST